KAM YUVARLAK MASA TOPLANTILARI

Türkiye’de Tasarruf Eğilimi: Nereye Gidiyoruz?

Mevlüt Tatlıyer

16 Nisan 2016 Cumartesi 17:00 Salon: ŞAKİR KOCABAŞ SALONU

Küresel Araştırmalar Merkezi “Kalkınmayı Yeniden Düşünmek” toplantı serisinin Nisan ayı toplantısında Yrd. Doç. Dr. Mevlüt Tatlıyer, “Türkiye’de Tasarruf Eğilimi: Nereye Gidiyoruz?” başlıklı bir sunum yapacak. Toplantı 16 Nisan Cumartesi günü saat 17:00’de İdari Kat Toplantı Salonu’nda yer alacak.

Mevlüt Tatlıyer, 2007 yılında İTÜ İşletme Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Yüksek lisansını 2010 yılında İstanbul Bilgi Üniversitesi Finansal Ekonomi Bölümünde, doktora çalışmasını ise 2014 yılında İstanbul Üniversitesi İktisat Bölümünde tamamladı. 2007-2010 yılları arasında özel sektörde çeşitli pozisyonlarda çalıştı. Bir süre Kırklareli Üniversitesi’nde çalıştıktan sonra 2015’te İstanbul Medipol Üniversitesi’nde Ekonomi ve Finans Bölümünde öğretim üyesi olarak görev yapmaya başladı. Tatlıyer’in ilgi alanları arasında makroekonomi, uluslararası iktisat, kurumsal iktisat ve davranışsal iktisat gibi alanlar bulunmaktadır. Çeşitli ulusal ve uluslararası dergilerde yayınları bulunan Tatlıyer’in İktisadi Düşüncenin Evrimi ve İktisat Politikası isimli bir de kitabı bulunmaktadır.

EDİTÖRDEN

SEMİNERLER

Vakıf faaliyetlerinin en gelenekseli olan seminerler, her yıl güz ve bahar dönemlerinde gerçekleşiyor.

DETAYLI BİLGİ


BİZİ TAKİP EDİN

Vakfımızın düzenlediği programlardan (seminer, sempozyum, panel, vs.) haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakabilirsiniz.