KAM YUVARLAK MASA TOPLANTILARI

Kapitalist Çağda İktisadi Adaletin Kuramsal Çerçevesi

Mustafa Özel

28 Mayıs 2016 Cumartesi 17:00 Salon: ZEYREK SALONU

Küresel Araştırmalar Küresel Siyaset ve Adalet Konuşmaları’nın Mayıs ayı toplantısında Dr. Mustafa Özel “Kapitalist Çağda İktisadi Adaletin Kuramsal Çerçevesi” başlıklı bir sunum yapacak. Toplantı 28 Mayıs Cumartesi günü saat 17:00’de Zeyrek  Salonu’nda başlayacak.

Mustafa ÖzelBoğaziçi Üniversitesi İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü’nden 1980 yılında mezun oldu. Marmara Üniversitesi İktisat Bölümü’nde yüksek lisans (1991) ve doktora yaptı (1998). Bankacılık, dış ticaret ve sanayi sektörlerinde yönetici ve danışman olarak çalışan Mustafa Özel, Bilim ve Sanat Vakfı’nın kurucu başkanlığını yaptı.  Anlayış, Dergâh, İslâm, İzlenim, İktisat ve İş DünyasıYedi İklimİktisat ve İş DünyasıDîvân İlmî Araştırmalar dergilerinde yazı ve çevirileri yayınlandı. Piyasa Düşmanı Kapitalizm; Amerikan Yüzyılının Sonu; Birey, Burjuva ve Zenginİstikbal Köklerdedir;Yöneticilik DersleriEtkili Yönetici başlıklı çalışmaları bulunan Özel, halen İstanbul Şehir Üniversitesi İşletme Bölümü’nde öğretim üyesidir.

Bilim ve Sanat Vakfı (Foundation for Sciences and Arts)

Küresel Araştırmalar Merkezi (Centre for Global Studies)

 

Adres: Vefa Cad., No: 41, 34134, Vefa/İstanbul
Tel: +90 212 528 22 22 / 801-802
Faks: +90 212 513 32 20
E-Posta: 
kam@bisav.org.tr

EDİTÖRDEN

SEMİNERLER

Vakıf faaliyetlerinin en gelenekseli olan seminerler, her yıl güz ve bahar dönemlerinde gerçekleşiyor.

DETAYLI BİLGİ


BİZİ TAKİP EDİN

Vakfımızın düzenlediği programlardan (seminer, sempozyum, panel, vs.) haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakabilirsiniz.