KAM YUVARLAK MASA TOPLANTILARI

15 Temmuz'un Türk Dış Politikasına Etkileri

15 Ekim 2016 Cumartesi 17:30 Salon: ŞAKİR KOCABAŞ SALONU

Küresel Araştırmalar Merkezi 2016 güz döneminin ilk yuvarlak masa toplantısında Al Sharq Forum Araştırma Direktörü Galip Dalay’ı misafir edecek. Dalay, 15 Temmuz darbe girişiminin Türk dış politikasına etkileri üzerine bir sunum yapacak. Toplantı, 15 Ekim Cumartesi günü saat 17:30’da Şakir Kocabaş Salonu’nda başlayacak.

Galip Dalay, Al Sharq Forum’un araştırma direktörlüğünü yürütmektedir. Aynı zamanda Al Jazeera Araştırmalar Merkezi’nde araştırmacı olarak bulunmaktadır. Daha önceleri Berlin merkezli Alman Uluslararası İlişkiler ve Güvenlik Enstitüsü’nde misafir araştırmacı olarak bulunmuştur. SETA Vakfı’nda araştırmacı olarak yer almıştır. Middle East Eye’da köşe yazarlığı yapan Dalay’ın, German Marshall Fund of the United States gibi platformlarda Türkiye siyaseti ve Türk dış politikası üzerine düzenli olarak yazıları yayınlanmaktadır. Profesyonel ilgi alanları arasında Türkiye siyaseti, Türk dış politikası, bölgesel Kürt siyaseti ve radikal hareketler gibi konular yer almaktadır. 

EDİTÖRDEN

SEMİNERLER

Vakıf faaliyetlerinin en gelenekseli olan seminerler, her yıl güz ve bahar dönemlerinde gerçekleşiyor.

DETAYLI BİLGİ


BİZİ TAKİP EDİN

Vakfımızın düzenlediği programlardan (seminer, sempozyum, panel, vs.) haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakabilirsiniz.