BİLİM VE SANAT VAKFI ETKİNLİK TAKVİMİ

2 Mart 2019 Cumartesi

02

Mar

Bilim Kurgu Filmlerinde Yapay Zeka ve İnsan

Bilim ve Sanat Vakfı Sanat Araştırmaları Merkezi, 2 Mart 2019 Cumartesi günü "Bilim Kurgu Filmlerinde Yapay Zeka ve İnsan" başlıklı bir panel düzenliyor. Panel saat 14.00'da Zeyrek Salonu'nda yapılacak.

2 Mart 2019 Cumartesi

Türkiye'de Medya ve iletişim Çalışmaları: Ünsal Oskay Okuma Grubu

Hediyetullah Aydeniz

Hediyetullah Aydeniz'in Medeniyet Araştırmaları Merkezinde uzun yıllardır sürdürdüğü Türkiye'de Medya ve İletişim Çalışmaları yeni bir okuma grubuyla devam ediyor: Ünsal Oskay Okuma Grubu.

2 Mart 2019 Cumartesi

Yaralı Erkeklikler: 12 Mart Romanlarında Yalnızlık, Yabancılaşma ve Öfke

Çimen Günay Erkol

Çimen Günay Erkol ile Ayizi Yayınlarının neşrettiği Yaralı Erkeklikler kitabını konuşacağız. Yaralı Erkeklikler, Günay Erkol'un Leiden Üniversitesinde tamamladığı doktora tezine dayanıyor.

2 Mart 2019 Cumartesi

Ummah or Nation? Identity Crisis in Contemporary Muslim Society

Abdullah Al-Ahsan

Abdullah al-Ahsan ile İslam toplumlarının modernleşme süreci içinde “ümmet ve “ulus” arasında yaşadıkları kimlik bunalımını tartışacağız.

2 Mart 2019 Cumartesi

Fatih'te İki Evin Hikâyesi

İhsan Sarı

Bilim ve Sanat Vakfı Sanat Araştırmaları Merkezi ile Şehir Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi iş birliğiyle, Ev ve Mimari isimli program dizisi on ikincisi gerçekleştirilen program dizisinin Mart ayı konuğu mimar İhsan Sarı olacak.

2 Mart 2019 Cumartesi

EDİTÖRDEN

SEMİNERLER

Vakıf faaliyetlerinin en gelenekseli olan seminerler, her yıl güz ve bahar dönemlerinde gerçekleşiyor.

DETAYLI BİLGİ


BİZİ TAKİP EDİN

Vakfımızın düzenlediği programlardan (seminer, sempozyum, panel, vs.) haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakabilirsiniz.