BİLİM VE SANAT VAKFI ETKİNLİK TAKVİMİ

48. Hafta

26

Kas

Topkapı Sarayı ve Müzecilik

Prof. Dr. Mustafa S. Küçükaşçı

Bilim ve Sanat Vakfı, Sanat Araştırmaları Merkezi'nde Ayşe Taşkent ve Nicole N. Kancal Ferrari koordinatörlüğünde yürütülen konuşma serisinin bu ikinci sunumu; Topkapı Sarayı Müze Başkanlığı görevini yürüten Prof. Dr. Mustafa Sabri Küçükaşçı ile Topkapı Sarayı ekseninde yapılacaktır.

26 Kasım 2016 Cumartesi

Alafranga Halleri: Geç Osmanlı'da Adab-ı Muaşeret

Fatma Tunç Yaşar

MAM Tezgahtakiler bu ay Yıldız Teknik Üniversitesi öğretim görevlisi Yrd. Doç. Dr. Fatma Tunç Yaşar'ı konuk ediyor. Oturumda Yaşar'ın Küre Yayınları'ndan basılan Alafranga Halleri kitabı konuşulacak.

26 Kasım 2016 Cumartesi

Liberal Nötrlük Tartışmaları Işığında Türkiye'nin Laikliğini Yeniden Düşünmek

Ömer Taşgetiren

Kasım ayı “TEZAT” toplantı dizisi çerçevesinde İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden Dr. Ömer Taşgetiren "Liberal Nötrlük Tartışmaları Işığında Türkiye'nin Laikliğini Yeniden Düşünmek" başlıklı doktora tezi üzerine bir sunum gerçekleştirecektir. Toplantı, 26 Kasım 2016 Cumartesi günü saat 16:00’da Şakir Kocabaş Salonu’nda başlayacaktır.

26 Kasım 2016 Cumartesi

Rüya

Derviş Zaim

Bilim ve Sanat Vakfı Sanat Araştırmaları Merkezi yönetmen Derviş Zaim'i ağırlıyor. Yönetmen ile yeni filmi Rüya hakkında konuşacağız.

26 Kasım 2016 Cumartesi

EDİTÖRDEN

SEMİNERLER

Vakıf faaliyetlerinin en gelenekseli olan seminerler, her yıl güz ve bahar dönemlerinde gerçekleşiyor.

DETAYLI BİLGİ


BİZİ TAKİP EDİN

Vakfımızın düzenlediği programlardan (seminer, sempozyum, panel, vs.) haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakabilirsiniz.