Sozlu Tarih Atölyesine Davetlisiniz

24 Kasım 2008 Pazartesi

Gectigimiz sene aylik periodlarla gerceklestirilen atolyemizde, teoriye yonelik bir kisim okumalar yapilmis, ve atolye katilimcilari tarafindan gerceklestirilen sozlu tarih gorusmeleri analiz edilmistir. Bu donem atolyemiz, gecen seneki tecrubeye dayanarak, calismalari daha kapsamli ve nitelikli bir hale getirmek maksadiyla metodolojik ve teorik okumalara gorece daha kisitli yer verip, pratikte sozlu tarih calismalarina agirlik vermeyi ongormektedir.
Konuyla ilgilenen ve sozlu tarih calismalarinda aktif olarak yer alamak isteyen butun arkadaslarimizi atolyemize bekliyoruz.
 
Atolyemizin ilk toplantisi 27 Aralık 2008 tarihinde saat 14:00-16:00 saatleri arasında yapilacak ve bu ilk toplantida belirlenecek olan takvim ve calisma formati baglaminda ayda bir olmak uzere periyodik toplantilar yapilacaktir. Toplantinin yeri ve eger desiklik olursa saati basvuru yapanlara email ile bildirilecektir. 
 
Atolye calismasina katilmak isteyen kisilerin asagidaki formu en gec 25 Aralık 2008 tarihine kadar e-mail yoluyla tamposta@gmail.com adresine iletmeleri gerekmektedir.
 
Katiliminizi bekler, saygilar sunariz.
Atolye Koordinatorleri: Kazim Baycar, Bilge Ozel, Zulfikar Kurum
 
 
 
BASVURU FORMU
Adi Soyadi:
Okul ya da Kurum Bilgileriniz:
Iletisim Bilgileriniz:
                  Telefonlariniz:
                  E-mailiniz:
Sozlu Tarih calismaniz var mi?:
BISAV Takip Durumu (isaretleyiniz)
Kademe seminerlerini takip ediyorum
Bahar/Guz Seminerlerini takip ediyorum
Okuma grubu/atolyelere katiliyorum
BISAV Arastirma Merkezlerinin faaliyetlerine katiliyorum
BISAV'in henuz hicbir faaliyetine katilmadim.

EDİTÖRDEN

SEMİNERLER

Vakıf faaliyetlerinin en gelenekseli olan seminerler, her yıl güz ve bahar dönemlerinde gerçekleşiyor.

DETAYLI BİLGİ


BİZİ TAKİP EDİN

Vakfımızın düzenlediği programlardan (seminer, sempozyum, panel, vs.) haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakabilirsiniz.