Bülten 96-97. sayı çıktı!

23 Eylül 2019 Pazartesi

Merhaba,
Bülten 96-97 ile huzurlarınızdayız. Bu sayıda mutadın dışına çıktık ve yaz dönemini bir önceki periyotla birleştirdik. Takip eden sayfalarda 20 Aralık ‘17 – 20 Ağustos ‘18 tarihleri arasındaki etkinlikleri bulacaksınız. Dolayısıyla kabaca 2018’in ilk yarısını kapsayan bu bültende merkezlerin yürüttükleri faaliyetlerin ve Bilim ve Sanat Vakfında ev sahipliğini yaptığımız programların değerlendirmelerini bulabilirsiniz.

BİSAV’da yine birçok verimli sempozyum, panel ve yuvarlak masa toplantısı gerçekleşti. Bunların yanı sıra Divan, TALİD gibi süreli yayınların hazırlığı sürdü. Bunlar ve dönem zarfında öne çıkan programlar, yeni başlayan ve devam eden projeler, süreli yayınlar, kitaplar, seminerler ve Kademe programı hakkındaki bilgiler alışkın olduğunuz üzere Bülten’in Havadis bölümünde sıralandı.

Bu sayıdaki mola sayfalarımızda 2009 yılında aramızdan ayrılan değerli yönetmen Ahmet Uluçay’ın yakın zamanda Küre Yayınları aracılığıyla okuyucuyla buluşan güncesinden üç kayda yer veriyoruz. Umulur ki anlatmak istediği pek çok şeyin fırsatını bulamayan Uluçay’ın anlatmasına imkân veren ve kitaplarına yönlendiren bir vesile olur. 

Yayın ekibi olarak heyecanla hazırladığımız bülteni beğeninize sunuyoruz.

Yeni mevsimlerde güzel haberlerle buluşmak umuduyla.

Hayırda kalın.

EDİTÖRDEN

SEMİNERLER

Vakıf faaliyetlerinin en gelenekseli olan seminerler, her yıl güz ve bahar dönemlerinde gerçekleşiyor.

DETAYLI BİLGİ


BİZİ TAKİP EDİN

Vakfımızın düzenlediği programlardan (seminer, sempozyum, panel, vs.) haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakabilirsiniz.