KAM YUVARLAK MASA TOPLANTILARI

Kamu Hizmet Kapasitesi Politik İstikrar İlişkisi

Mustafa Çelen

9 Ocak 2016 Cumartesi 14:00 Salon: ŞAKİR KOCABAŞ SALONU

Küresel Araştırmalar Merkezi Kalkınmayı Yeniden Düşünmek toplantı serisinin ikinci toplantısında Mustafa Çelen “Kamu Hizmet Kapasitesi Politik İstikrar İlişkisi” başlıklı bir sunum yapacak. Toplantı 7 Kasım Cumartesi günü saat 14:00’de Şakir Kocabaş Salonu’nda yer alacak.

Mustafa Çelen, İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi İngilizce İktisat Bölümü’nden 1992’de mezun oldu. Yüksek lisans ve doktora eğitimini Marmara Üniversitesi Maliye Bölümü’nde tamamladı. 2002 yılına kadar aynı bölümde araştırma görevlisi olarak çalıştı. ABD’de George Mason Üniversitesi’nde misafir öğretim üyesi olarak bulundu. Prof. Dr. Mustafa Çelen halen Marmara Üniversitesi Maliye Bölümü’nde görev yapmaktadır. Başlıca araştırma alanları arasında vergi teori ve politikaları, vergi uygulamaları, Türk vergi sistemi, yerel yönetimler maliyesi, belediye tahvilleri, koşullu mali yükümlülükler, yolsuzluk, tek para sistemi altında maliye politikalarının uyumlaştırılması bulunmaktadır. Bu alanlarda yayımlanmış çok sayıda kitap ve makalesi mevcuttur. 

*Toplantı, herkese açıktır ve Bilim ve Sanat Vakfı’nın Şakir Kocabaş Salonu’nda gerçekleştirilecektir.

Bilim ve Sanat Vakfı (Foundation for Sciences and Arts)

Küresel Araştırmalar Merkezi (Centre for Global Studies)

Adres: Vefa Cad., No: 41, 34134, Vefa/İstanbul
Tel: +90 212 528 22 22 / 801-802
Faks: +90 212 513 32 20
E-Posta: kam@bisav.org.tr  

http://www.facebook.com/bsv.kam

https://twitter.com/BSVKAM    

EDİTÖRDEN

SEMİNERLER

Vakıf faaliyetlerinin en gelenekseli olan seminerler, her yıl güz ve bahar dönemlerinde gerçekleşiyor.

DETAYLI BİLGİ


BİZİ TAKİP EDİN

Vakfımızın düzenlediği programlardan (seminer, sempozyum, panel, vs.) haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakabilirsiniz.