2024 GÜZ SEMİNERLERİ BAŞLIYOR!

23/ربيع الثاني/1446

Bilim ve Sanat Vakfı’nın geleneksel hâle gelen seminerlerinin 70. dönemi 26 Ekim 2024 tarihinde başlıyor. Bu dönemki seminer programında, uluslararası ilişkiler, ekonomi,  modernleşme, İslam hukuku, İslam düşüncesi, müzik, edebiyat, sanat tarihi ve sinema gibi farklı disiplinlerden birçok seminer yer alacak.

 

26 Ekim Cumartesi – 16 Kasım Cumartesi tarihleri arasında gerçekleştirilecek 2024 Güz seminerlerinin iki tanesi çevrimiçi, diğerleri Vefa, Adnan Büyükdeniz ve Şakir Kocabaş salonlarında yüz yüze takip edilebilecek şekilde planlandı. Çevrimiçi seminerler kayıt yaptıran katılımcılara bağlantı gönderilmesi suretiyle gerçekleştirilecektir. 

 

Seminerlere ilk defa kayıt yaptıracaklar 14 Ekim Pazartesi– 25 Ekim Cuma tarihleri arasında aşağıda yer alan katılımcı kayıt formunu doldurup, seminer seçimlerini yapabilirler. Katılımcı kayıt formu için lütfen tıklayınız.

 

Önceki dönemlerde Bilim ve Sanat Vakfı Seminer Programından seminer seçmiş veya kayıtlarını güncellemiş olanlar, 2024 Güz Seminer Programına kayıtlarını 14 Ekim Pazartesi– 25 Ekim Cuma tarihleri arasında, sistemimizde kayıtlı olan e-posta adresi ve şifreleriyle giriş yaparak “Seminer Seçimi” sekmesinden seminerlerini seçebilirler. Seminer seçimi için lütfen tıklayınız.

 

KAYIT TARİHİ: 14 – 25 Ekim 2024

SEMİNER BAŞLANGICI: 26 Ekim 2024

SEMİNER BİTİŞİ:  16 Kasım 2024

 

2024 Güz Dönemi Kitapçığı için tıklayınız

 

2024 Güz Dönemi Çizelgesi için tıklayınız

 

 

خيار المحررين

SEMINARS

As the most traditonal activity of BISAV, the courses take place in every fall and spring of a year.

MORE INFO


تابعنا

الاشتراك في النشرة الإخبارية لدينا لتلقي الأخبار والتحديثات.