Yüce Zerey

 

 

İstanbul Bilgi Üniversitesi'nden burslu olarak Ekonomi lisansını ve London School of Economics'ten burslu olarak Bsc Economics lisansını aldıktan sonra Marmara Üniversitesi'nde İngilizce İktisat ve İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde MBA Yüksek Lisans eğitimlerini tamamladı.
Bilgi Üniversitesi MBA Programları bünyesinde pazarlama yöneticisi ve öğretim üyesi olarak görev yaptıktan sonra Ülker bünyesinde farklı birimlerde pazarlama müdürlüğü yaptı. Ülker bünyesinde çalıştığı süre esnasında stratejik dijital pazarlama, stratejik pazarlama, trendler ve FMCG’de tüketici davranışı gibi konularla ilgilendi. 2008 Aralık ayından itibaren Türk Hava Yolları’nda E-Ticaret Müdürü olarak görev yapmaktadır. E-Ticaret Müdürü olarak THY’nin en büyük satış ofisi olan thy.com, mobil.thy.com diğer dijital mecralarının yönetiminden ve pazarlamasından sorumludur.
Profesyonel iş hayatının yanı sıra halen Bilgi Üniversitesi MBA Programlarında Business 2.0: Digital Age Business dersinde dijital pazarlama ve iş dünyasına ile ilgili akademik destekli, iş pratiğine dair söylemlerde bulunmaktadır.
MBA programlarında okutulan ve Doç. Dr. Ege Yazgan ile birlikte yazdığı Business Statistics ve İşletme İstatistiği adlı iki adet kitabı bulunmaktadır.

EDITOR'S CHOICE

SEMINARS

As the most traditonal activity of BISAV, the courses take place in every fall and spring of a year.

MORE INFO


FOLLOW US

Add your e-mail address here to be informed about our programs (seminars, symposiums, panels, etc.).