KAM YUVARLAK MASA TOPLANTILARI

IKBY Referandumu ve Bölgesel Etkileri

Galip Dalay

28 Ekim 2017 Cumartesi 17:30 Salon: ZEYREK SALONU

KAM Ortadoğu Konuşmaları: Galip Dalay: IKBY Referandumu ve Bölgesel Etkileri//28 Ekim Cumartesi// 17:30

Küresel Araştırmalar Merkezi, Ekim ayı “Ortadoğu Konuşmaları” çerçevesinde Al Sharq Forum Araştırma Direktörü Galip Dalay’ı misafir edecek. Dalay, IKBY’de gerçekleştirilen referandumu, tetiklediği gelişmeleri ve bölgede derinleşen krizleri etraflıca tartışacağı bir sunum yapacak. Toplantı, 28 Ekim Cumartesi günü saat 17:30’da Zeyrek Salonu’nda başlayacak.

Galip Dalay, Al Sharq Forum’un araştırma direktörlüğünü yürütmektedir. Aynı zamanda Al Jazeera Araştırmalar Merkezi’nde araştırmacı olarak bulunmaktadır. Daha önceleri Berlin merkezli Alman Uluslararası İlişkiler ve Güvenlik Enstitüsü’nde misafir araştırmacı olarak bulunmuştur. SETA Vakfı’nda araştırmacı olarak yer almıştır. Middle East Eye’da köşe yazarlığı yapan Dalay’ın, German Marshall Fund of the United States gibi platformlarda Türkiye siyaseti ve Türk dış politikası üzerine düzenli olarak yazıları yayınlanmaktadır. Profesyonel ilgi alanları arasında Türkiye siyaseti, Türk dış politikası, bölgesel Kürt siyaseti ve radikal hareketler gibi konular yer almaktadır. 

*Toplantı, herkese açıktır ve Bilim ve Sanat Vakfı’nın Zeyrek Salonu’nda gerçekleştirilecektir.

Bilim ve Sanat Vakfı (Foundation for Sciences and Arts)

Küresel Araştırmalar Merkezi (Centre for Global Studies)

Adres: Vefa Cad., No: 41, 34134, Vefa/İstanbul
Tel: +90 212 528 22 22 / 1065-1066
Faks: +90 212 513 32 20
E-Posta: kam@bisav.org.tr  

 

EDİTÖRDEN

SEMİNERLER

Vakıf faaliyetlerinin en gelenekseli olan seminerler, her yıl güz ve bahar dönemlerinde gerçekleşiyor.

DETAYLI BİLGİ


BİZİ TAKİP EDİN

Vakfımızın düzenlediği programlardan (seminer, sempozyum, panel, vs.) haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakabilirsiniz.