BİLİM VE SANAT VAKFI ETKİNLİK TAKVİMİ

23 Aralık 2017 Cumartesi

23

Ara

2018’e Girerken Dünya ve Türkiye Ekonomisi

Küresel Araştırmalar Merkezi’nin her yıl sonunda mutat olarak düzenlediği yıllık ekonomi değerlendirmesi panelimizin bu yılki başlığı “2018’e Girerken Dünya ve Türkiye Ekonomisi”dir. Panelimizde 2017 yılının dünya ve Türkiye ekonomisinin genel özellikleri çeşitli yönleriyle tartışılacak. Oturum başkanlığını Prof. Dr. Lokman Gündüz’ün yapacağı panelin konuşmacıları Prof. Dr. Asaf Savaş Akat, Prof. Prof. Dr. Burak Saltoğlu ve Prof. Dr. Ahmet Faruk Aysan ve Bora Tamer Yılmaz olacaktır. Panel, 23 Aralık Cumartesi saat 14.00’de Vefa salonunda başlayacaktır.

23 Aralık 2017 Cumartesi

Ev Üzerine Bir Triloji: Bademli - Hacımercan - Yedievler

Atilla Yücel

Bilim ve Sanat Vakfı Sanat Araştırmaları Merkezi, Ev ve Mimari isimli bir program dizisine ikinci oturumuyla devam ediyor. Celâleddin Çelik ve Halil İbrahim Düzenli moderatörlüğünde gerçekleştirilen program dizisinin Aralık ayı konuğu mimar Atilla Yücel olacak. Yücel, programda tasarımlarını yaptığı Bademli - Hacımercan - Yedievler’den bahsedecek.

23 Aralık 2017 Cumartesi

2017’de Türk Dış Politikası

"2017’de Türk Dış Politikası" panelinde, 2017 yılının küresel ve bölgesel gelişmeleri Türk dış politikası ekseninde tartışılacak.

23 Aralık 2017 Cumartesi

İstibdat’tan I. Dünya Savaşı’na Kadar Osmanlı’da Sinema

Ali Özuyar

Sanat Araştırmaları Merkezi Kırkambar-Özel Etkinlik programı kapsamında Ali Özuyar'ı konuk ediyor.

23 Aralık 2017 Cumartesi

EDİTÖRDEN

SEMİNERLER

Vakıf faaliyetlerinin en gelenekseli olan seminerler, her yıl güz ve bahar dönemlerinde gerçekleşiyor.

DETAYLI BİLGİ


BİZİ TAKİP EDİN

Vakfımızın düzenlediği programlardan (seminer, sempozyum, panel, vs.) haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakabilirsiniz.