BİLİM VE SANAT VAKFI ETKİNLİK TAKVİMİ

52. Hafta

26

Ara

F. Razi Sonrası İlimler Tasnifi Literatürü Kapanış Paneli

F. Razi Sonrası İlimler Tasnifi Literatürü Kapanış Paneli

26 Aralık 2015 Cumartesi

Atölyeden Kayıt Dışı Notlar

Ahmet Albayrak

Bilim ve Sanat Vakfı Sanat Araştırmaları Merkezi Türkiye’de Sanatın Kuralları üst başlığıyla yeni bir program dizisine başlıyor.

26 Aralık 2015 Cumartesi

The Rise of East Asia and Turkish Foreign Policy

Kim Beng Phar

Küresel Araştırmalar Merkezi Asya Konuşmaları toplantı dizisinin Aralık toplantısında Dr. Kim Beng Phar’ı misafir ediyor. Phar, Asya’nın yükselişi ve Türkiye’nin küresel siyasetine ilişkin değerlendirmelerini paylaşacak. Toplantı, 26 Aralık Cumartesi günü saat 14:00’te İdari Kat Toplantı Salonu’nda başlayacak.

26 Aralık 2015 Cumartesi

Musikiden Müziğe Osmanlı Türk Müziği: Gelenek ve Modernlik

Cem Behar

Medeniyet Araştırmaları Merkezi ve Sanat Araştırmaları Merkezi'nin ortaklaşa düzenlediği Türk Müziği Konuşmaları üst başlıklı yeni toplantı dizisinin beşinci oturumunda İstanbul Şehir Üniversitesi'nden Prof. Dr. Cem Behar'ı misafir ediyoruz. Toplantıda Behar, Osmanlıdan günümüze Türk müziğinin dönüşümüne dair bir sunum gerçekleştirecek.

26 Aralık 2015 Cumartesi

PANEL: 2015'te Türkiye Ekonomisi: Ekonomi ve Siyasette İstikrar Arayışları

Küresel Araştırmalar Merkezi’nin düzenlediği 2015 yılı Türkiye ekonomisi değerlendirme paneli “2015’te Türkiye Ekonomisi: Ekonomi ve Siyasette İstikrar Arayışları” başlığıyla 26 Aralık Cumartesi saat 17:00’de Vefa salonunda başlayacaktır.

26 Aralık 2015 Cumartesi

EDİTÖRDEN

SEMİNERLER

Vakıf faaliyetlerinin en gelenekseli olan seminerler, her yıl güz ve bahar dönemlerinde gerçekleşiyor.

DETAYLI BİLGİ


BİZİ TAKİP EDİN

Vakfımızın düzenlediği programlardan (seminer, sempozyum, panel, vs.) haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakabilirsiniz.