KAM YUVARLAK MASA TOPLANTILARI

Aynı Adamın Öyküsü: İsmet Özel ve Partizan

Hüseyin Etil

16 Şubat 2019 Cumartesi 15:00 Salon: ZEYREK SALONU

Hüseyin Etil: Aynı Adamın Öyküsü: İsmet Özel ve Partizan //16 Şubat Cumartesi // 15:00, Zeyrek

 Hüseyin Etil, Mimar Sinan Üniversitesi Sosyoloji bölümünde hazırlıyor olduğu “Aynı Adamın Öyküsü: İsmet Özel ve Partizanlık” başlıklı yüksek lisans tezi üzerine bir sunum gerçekleştirecek. Etil tezinde İsmet Özel'in politik macerasını ve peotik görüşlerini Carl Schmitt'in partizan teorisi çerçevesinde analiz ediyor. Toplantı 16 Şubat 2019 Cumartesi günü saat 15.00’de Zeyrek Salonunda gerçekleşecektir.

Hüseyin Etil, Dokuz Eylül Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu.. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Sosyoloji Bölümünde “Aynı Adamın Öyküsü: İsmet Özel ve Partizanlık” üzerine yüksek lisans tezini hazırlıyor. Etil’in, TALİD, Divan, Cogito, Doğu-Batı, Tezkire, Umran gibi dergilerde yayınlanmış pek çok makalesi bulunmaktadır. Etil’in akademik ilgi alanları Marksizm, dünya ve Türkiye sol tarihi, savaş ve devlet teorileri, sınıf teorisi, bilim sosyolojisi, müzik sosyolojisi ve sosyal bilim felsefesidir.

*Toplantı, herkese açıktır ve Bilim ve Sanat Vakfı’nın Zeyrek Salonunda gerçekleştirilecektir. 

İLGİLİ YUVARLAKMASALAR

EDİTÖRDEN

SEMİNERLER

Vakıf faaliyetlerinin en gelenekseli olan seminerler, her yıl güz ve bahar dönemlerinde gerçekleşiyor.

DETAYLI BİLGİ


BİZİ TAKİP EDİN

Vakfımızın düzenlediği programlardan (seminer, sempozyum, panel, vs.) haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakabilirsiniz.